Donaupark Camping Tulln

 

Camping

Tulln har en campingplads “Donaupark Camping” ejet af ÖAMTC den østriske søsterklub til FDM. Den drives i fælleskab med “Donaupark Camping” i Klosterneuburg.
Pladsen har en ideel beliggenhed i forhold til Tulln i den østlige del af byen lige op til Donau med lystbådehavn og en stor badesø. Tilkørsel sker via Wienstrasse og er tydelig afmærket fra krydset ved den gamle Donaubro ( tog og bil) i retning Wien og Klosterneuburg. Der er ca. 15 minutters gang til bymidten langs med Donau på diget, medens det tager 5 minutter at cykle derind. Der er 8 minutters gang til jernbanestationen (25 min med eksprestog til Wien mindst en gang i timen).
Pladsen må betegnes som god men ikke ekstrem luksuriøs, sanitære forhold fine, parcelstørrelse god lige fra total skygge til total sol. Tre handicappladser ved sanitetsbygning, de bør forudbestilles.
Kendetegnende er et stort tilbud af aktiviteter og muligheder. I højsæsonen egen bus til Wien hver mandag. Den kan forlænges med en rundtur i Wien. Der arrangeres cykletur hver uge korte og lange nogle gange med delvis kørsel i bus, jernbane eller skib. Der arrangeres besøg på heurige, vandringer i vinmarker, bjerge og skove, deltagelse i vinhøst, landsby- og kellergassenfester.
  • Pladsen har udlejning af cykler,tennisbane.
  • Gratis adgang til børnevenlig badesø ( 50 m) med soleng, legepladser, beachvolley
  • Pladser specielt til autocampere
  • Legeplads
  • Der er mange hytter ældre og nyere i form af mobilhomes med egen køkken og toilet/bad.
  • Pladsen er tilsluttet ACSI .
  • Der er WLAN på pladsen (trådløs netværk for computere).
Pladsen er meget brugt til gruppebesøg også af danske grupper bl.a. fra DCU. Kontakt lejchefen Franz Libal og få et arrangement lavet lige ud fra jeres ønsker!