Om Tulln

Wien og vin – kunst  og kultur – motion og samværd!

Tulln er den ideale ferieby, hvad enten du vil opholde dig på et hotel eller på campingpladsen i telt, campingsvogn eller hytte.

Der er universitets afdeling med speciale i landbrug og fødevare. Den nære omegn er præget af planteskoler og sukkerroer med stor sukkerfabrik i byen. Donau flyder langs byen og sammen med parker, springvand og permanent havebrugsudstilling et must for alle elskere af have og livsnydere. Indenfor en radius på 50 km findes et utal af vinområder, hvor især området Wachau skal nævnes. Her maser Donau sig gennem et lavt bjergmassiv med et forløb der ligner Mosel.  I og i nærheden af vinområder er der i enhver landsby heurige hos en vinbonde – læs nærmere under vin.

Med ca. 40 km til Wien er der storby i baghaven med kunst af enhver art, snoppet indkøbsområder og livligt natteliv. Der er direkte forbindelse fra jernbanestationen til Wien.

Tulln er messeby ligesom Herning. Hunde, biler og ikke mindst haveudstillingen sidst i august er en rejse værd.

(Siderne om Tulln stammer fra en hjemmeside lavet til campingmesse i Herning i årene omkring 2010 – altså på nogle punkter forældet)